UNF Science Show Camp 2020

SCIENCE SHOW CAMP 2020 AFLYSES
11. april 2020

På vegne af koordinatorteamet må jeg desværre meddele at vi har set os nødt til at aflyse SSC der skulle havde været afviklet fra d. 19-26 Juli 2020, da vi finder det uansvarligt og urealistisk at kunne afholde campen på en måde vi selv ville være tilfredse med.

Vi har nydt at læse jeres ansøgninger, og håber at vi ses næste år.

Vi undskylder mange gange for ulejligheden.

Pas på jer selv, og hinanden! :-)

Bedst hilsner Miamaja og Tobias, koordinatorteam.

Læs mere

VI ARBEJDER STADIG PÅ CAMPEN
28. marts 2020

Hey,

Crewet på ScienceShow 2020 arbejder stadig på at lave en helt fantastisk camp til jer her til sommer, på trods af den nuværende situation med coronavirussen. Frygt ikke, for hvis campen aflyses, får I selvfølgelig jeres penge tilbage. Men hvis I vil sikre jer en plads på campen til sommer, skal I sørge for at få sendt en ansøgning afsted. Hos os er det ikke skolekarakterer og -niveau der er vigtigt - det der …

Læs mere

VELKOMMEN TIL SCIENCE SHOW 2020
18. januar 2020

UNF Science Show camp er UNFs nyeste skud på Camp-stammen, da den efter en pause på seks år er tilbage til sommeren 2020.

UNF Science Show camp er en tværfaglig camp der kombinerer udførelsen af fysiske- og kemiske eksperimenter med dets tilhørende teori, med viden om hvordan man laver god faglig formidling. Campens faglige program afsluttes med at der, i grupper, fremføres et ScienceShow for de andre deltager, arrangører og nysgerrige sjæle.

For at ansøge …

Læs mere