Om Campen

UNF Science Show camp er UNFs nyeste skud på Camp-stammen, da den efter en pause på seks år er tilbage til sommeren 2020.

UNF Science Show camp er en tværfaglig camp der kombinerer udførelsen af fysiske- og kemiske eksperimenter med dets tilhørende teori, med viden om hvordan man laver god faglig formidling. Campens faglige program afsluttes med at der, i grupper, fremføres et ScienceShow for de andre deltager, arrangører og nysgerrige sjæle.

For at ansøge kræves det blot, at du har mod på at bruge én uge af din sommerferie i Science Showets tegn. På campen vil du få mulighed for at møde nye venner for livet, gennem sociale og faglige aktiviteter. Lærerige og udviklende oplevelser er hverdagskost på enhver UNF Science Camp, og der vil ikke være et kedeligt øjeblik, når man befinder sig blandt 40 andre gymnasieelever, med samme engagement og motivation. Du vil derfor blive udsat, for både udfordrende og lærerige oplevelser undervejs. Desuden vil hele arrangørholdet, til hver en tid, være der til at bakke op om alle de fede øjeblikke.

Campen afholdes på SDU i Odense, i perioden fra den 19.-26. juli 2020.

Vil glæder os til at se jer alle :-)

Denne side er sidst opdateret d. 1. februar 2020 af DBR